- Έργο: ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΖΥΘΟΠΟΙΕΙΟΥ
- Ποιοτικά Χαρακτηριστικά: Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ιδρύθηκε το 1996. Σήμερα είναι η πρώτη αμιγώς Ελληνική με στόχο την παραγωγή, την εμφιάλωση και την εμπορία μπύρας ανώτερης ποιότητας, που να παράγεται από Ελληνικό κριθάρι και να έχει Ελληνικό όνομα
- Πηγή Χρηματοδότησης: Ν.4399/2016 (καθεστώς ενίσχυσης Μηχανολογικού εξοπλισμού)
- Πελάτης: ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε. – VERGINA BEER
2,24 δισ. ευρώ για δάνεια προς ΜμΕ – «Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΙΙΙ» (ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ)
Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο «Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΙΙΙ» (ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ) το οποίο προβλέπεται να κινητοποιήσει πόρους…
Μάθε περισσότερα