- Έργο: ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ.
- Ποιοτικά Χαρακτηριστικά: Η διαδρομή της επιχείρησης ξεκινά το 1980. Η διαρκώς ανοδική πορεία της επιχείρησης, την τοποθετεί ανάμεσα στις πιο ανταγωνιστικές επιχειρήσεις του κλάδου. Η ποιότητα των τυριών της έχει αναγνωριστεί από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τυριών, καθώς απέσπασε το Χρυσό Βραβείο που για πρώτη φορά απονέμεται σε ελληνική επιχείρηση. Η μέγιστη αυτή διάκριση επιβεβαιώνει το βάθος της γνώσης που διαθέτει και την αγάπη των ανθρώπων της για το καλό τυρί.
- Πηγή Χρηματοδότησης:Ν.4399/2016 (καθεστώς ενίσχυσης Μηχανολογικού εξοπλισμού)
- Πελάτης: ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Α.Ε. – ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ
2,24 δισ. ευρώ για δάνεια προς ΜμΕ – «Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΙΙΙ» (ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ)
Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο «Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΙΙΙ» (ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ) το οποίο προβλέπεται να κινητοποιήσει πόρους…
Μάθε περισσότερα