- Έργο: ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ.
- Ποιοτικά Χαρακτηριστικά: Η διαδρομή της επιχείρησης ξεκινά το 1980. Η διαρκώς ανοδική πορεία της επιχείρησης, την τοποθετεί ανάμεσα στις πιο ανταγωνιστικές επιχειρήσεις του κλάδου. Η ποιότητα των τυριών της έχει αναγνωριστεί από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τυριών, καθώς απέσπασε το Χρυσό Βραβείο που για πρώτη φορά απονέμεται σε ελληνική επιχείρηση. Η μέγιστη αυτή διάκριση επιβεβαιώνει το βάθος της γνώσης που διαθέτει και την αγάπη των ανθρώπων της για το καλό τυρί.
- Πηγή Χρηματοδότησης:Ν.4399/2016 (καθεστώς ενίσχυσης Μηχανολογικού εξοπλισμού)
- Πελάτης: ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Α.Ε. – ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ
Επιχορήγηση 3,55 εκατ. σε επιχειρήσεις του κλάδου γούνας στην Π. Δυτ. Μακεδονίας που έχουν πληγεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία
Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης η προκήρυξη της Δράσης "Κύκλος 2.Β: Έκτακτη επιχορήγηση σε επιχειρήσεις του κλάδου γούνας που έχουν…
Μάθε περισσότερα